Årsresumé: Lär känna våra projektledare & partners

I år ville vi inte bara lägga fokus på att kommunicera vad vi GÖR utan även vilka vi ÄR. Bakom varje projekt och uppdrag finns minst en av våra partners och vi är stolta över varenda en som jobbar hos oss. Under det gångna året har vi därför publicerat ett antal inlägg med syfte att rikta rampljuset mot våra partners, och samtidigt ta reda på varför de valt att bli partner hos oss.

I detta Insights har vi samlat några av de tankar och kommentarer som lyfts fram i våra ”Därför är jag partner” inlägg under året. Vi ser fram emot att presentera flera av våra partners även nästa år!

Niklas Östblom
Niklas jobbar med systemutveckling inom databaser och GIS (främst Oracle och PostgreSQL). Testledning och testning. Niklas har varit partner som oss sedan 2011. Niklas beskriver sig själv som en glad, positiv och social ingenjör med problemlösning i fokus.
Läs intervjun med Niklas här

Eleonor Jansson
Eleonor är Verksamhets- och kravanalytiker och har varit partner hos oss sedan årsskiftet 2012. Som konsult beskriver hon sig själv som strukturerad, analytisk, målmedveten och beslutsam.
Läs intervjun med Eleonor här

Lars Carlsson
Lars är främst verksam inom olika typer av IT-projekt, inköp och upphandlingar är även områden som han är intresserad av. Lars blev partner hos oss 2013.
Läs intervjun med Lars här

Att vara egen men inte ensam
Vad är det bästa med att tillhöra Donald Davies & Partners?
Denna fråga ställde vi till våra partners Niklas, Eleonor och Lars. Här kommer några av deras svar.

– Att man är egen, men inte ensam. Samhörigheten och gemenskapen i ett nätverk gör att man alltid har någon att rådfråga vid behov, och jag tror att utan någon delad gemenskap är det svårare att vara egen, konstaterar Niklas Östblom, systemutvecklare hos Donald Davies och Partners sedan 12 år tillbaka.

Fördelarna med att vara egenföretagare i en färdig struktur är många med att man är egen, men inte ensam instämmer Lars Carlsson, projektledare hos oss sedan 2013 med en lång och bred erfarenhet.

– Möjligheten att kunna styra hur mycket (eller lite) och var jag vill jobba är såklart en stor fördel. Det är dessutom förvånansvärt enkelt att vara egenföretagare, jag fixar det mesta själv men kan alltid få stöd av DDP eller tips av kollegorna.

Att få stöd från Donald Davies & Partners är ett stort plus, säger Eleonor Jansson verksamhets- och kravanalytiker sedan 10 år tillbaka. Där har Donald Davies & Partners verkligen har levt upp till sitt löfte om 90% beläggningsgrad, det är toppen!

Jag kan även lyfta att DDP står för säljarbetet och att de faktiskt alltid lyckas hitta rätt uppdrag – man känner verkligen att de letar uppdrag för just dig, instämmer Niklas.

Nu riktar vi blickarna mot 2023 och ser fram emot ett år fyllt av nätverkande, stöd & gemenskap!

Julhälsningar,
Donald Davies & Partners

Vill du veta mer om hur vi leder projekt? Vi kan projekt. Kontakta oss på Donald Davies & Partners.

Relaterade Insights & Nyheter