Lars Carlsson – Därför är jag partner!

Hej Lars, du har varit partner hos Donald Davies & Partners i många år, du verkar trivas?

Absolut, med min relativt långa och breda erfarenhet passar det perfekt att ha möjligheten att jobba med olika kunder och uppdrag. Det blir väldigt omväxlande och jag utvecklas hela tiden. Det känns dessutom tryggt att ha kompetenta säljare i ryggen och att DDP alltid är måna om att förse mig med uppdrag.

Vad är bäst med att vara partner hos oss?

Nätverket med alla trevliga och roliga kollegor förstås! Jag vill även framhålla de utbildningar och metoder som DDP tillhandahåller som är av mycket hög kvalitet. Möjligheten att kunna styra hur mycket (eller lite) och var jag vill jobba är såklart en stor fördel. Det är dessutom förvånansvärt enkelt att vara egenföretagare, jag fixar det mesta själv men kan alltid få stöd av DDP eller tips av kollegorna.

 

Donald Davies & Partners söker nu fler partners!

Vi söker nu fler duktiga konsulter som vill bli partners hos oss. Vi tror att du som söker har en gedigen erfarenhet inom ditt specialområde och är redo att ta nästa steg som egenföretagare.

Kontakta mig på 0730507300 eller per.eltell@ddp.se så berättar jag mer.

Välkomna!

Per Eltell

VD Donald Davies & Partners AB

 

Donald Davies & Partners grundades 2000.

Vi kan projekt och hjälper företag och organisationer med kvalificerad projektledning och förändringsledning. 

Relaterade Insights & Nyheter