Eleonor Jansson – Därför är jag partner!

Hej Eleonor, grattis till 10 år på Donald Davies & Partners!

– Tack, det känns jättekul att bli uppmärksammad som “10-åring”. Tiden går bara så himla fort, men det är väl så när man har roligt. Jag känner att jag har utvecklats mycket under mina 10 år på Donald Davies & Partners, vardagen har alltid varit full av intressanta och spännande utmaningar. Ett stort plus är att Donald Davies & Partners verkligen har levt upp till sitt löfte om 90% beläggningsgrad, det är toppen!

Vad är det bästa med att vara partner till Donald Davies & Partners?

– Som många andra har påpekat måste jag nog också säga nätverket och alla härliga kollegor. Sedan uppskattar jag även alla de evenemang, resor och konferenser, något som jag skulle missa om jag var underkonsult. Det är enkelt, nära och personligt att vara partner till Donald Davies & Partners, och det uppskattar jag väldigt mycket. Jag kan verkligen rekommendera DDP till andra konsulter!

 

Donald Davies & Partners söker nu fler partners!

Vi söker nu fler duktiga konsulter som vill bli partners hos oss. Vi tror att du som söker har en gedigen erfarenhet inom ditt specialområde och är redo att ta nästa steg som egenföretagare.

Kontakta mig på 0730507300 eller per.eltell@ddp.se så berättar jag mer.

Välkomna!

Per Eltell

VD Donald Davies & Partners AB

 

Donald Davies & Partners grundades 2000.

Vi kan projekt och hjälper företag och organisationer med kvalificerad projektledning och förändringsledning. 

Relaterade Insights & Nyheter