Niklas Östblom – Därför är jag partner!

Hej Niklas! Du har tillhört DDP i 12 år, vad är det bästa med att vara partner till DDP?

– Att man är egen, men inte ensam. Samhörigheten och gemenskapen i ett nätverk gör att man alltid har någon att rådfråga vid behov, och jag tror att utan någon delad gemenskap är det svårare att vara egen. När man vill komma igång med egenföretagandet behöver man ofta stöd med allt från sälj till administration, och då finns det ingen bättre än Donald Davies & Partners!

Du har systemutveckling som huvudområde, hur fungerar det ihop med DDPs partnermodell?

– Väldigt bra, som systemutvecklare uppskattar jag att vara egen. Många har nog bilden av att det är krångligt att vara egenföretagare, men det är det inte. I alla fall inte hos Donald Davies & Partners. Sen vill jag även lyfta att DDP står för säljarbetet och att de faktiskt alltid lyckas hitta rätt uppdrag – man känner verkligen att de letar uppdrag för just dig. Genom det här skräddarsydda upplägget har jag dessutom stor möjlighet att välja uppdrag själv! 

 

Donald Davies & Partners söker nu fler partners!

Vi söker nu fler duktiga konsulter som vill bli partners hos oss. Vi tror att du som söker har en gedigen erfarenhet inom ditt specialområde och är redo att ta nästa steg som egenföretagare.

Kontakta mig på 0730507300 eller per.eltell@ddp.se så berättar jag mer.

Välkomna!

Per Eltell 

VD Donald Davies & Partners AB

 

Vårt företag grundades 2000. Vi kan projekt och hjälper företag och organisationer med kvalificerad projektledning och förändringsledning.

Relaterade Insights & Nyheter