Bli anställd.

Bli anställd hos Donald Davies & Partners

Just nu söker vi flera projektledare, förändringsledare, lösningsarkitekter och systemutvecklare som vill bli anställda konsulter hos oss på Donald Davies & Partners. Vi söker både dig som är senior men även dig som är junior. Om du delar vår passion för projektledning så kan Donald Davies & Partners vara rätt plats för dig.

Vad erbjuder vi?

Som anställd konsult väntar spännande uppdrag inom branscher som exempelvis industri-, finans-, transportsektorn och offentlig verksamhet. Som konsult hos oss blir du tillgänglig för uppdrag som kräver anställning och dina möjligheter till uppdrag ökar. Vi har ett exklusivt och upparbetat kundnätverk där du som anställd får tillgång till uppdrag och kontakter som du annars hade gått miste om. Vi hjälper dig att hitta rätt uppdrag, och hjälper dig med allt runt omkring.

För dig som vill bli egenföretagare och partner hos oss så är detta en perfekt “lära känna”-anställning och övergång till ett partnerskap. Vi kallar det egen men tillsammans. Läs mer om att bli partner här.

 

 

Personligt och nära

Vi på Donald Davies & Partners delar en varm social gemenskap. Inom vårt kollegiala nätverk får du som anställd konsult ta del av vår lärorika kunskapsdelning och erfarenhetsutbyten.

Välkommen att anmäla ditt intresse om du är intresserad av att bli anställd konsult hos oss!

 

 

Vi kan projekt. Kontakta mig!

Per Eltell