Integritetspolicy

Donald Davies & Partners är måna om att hantera personuppgifter på ett korrekt sätt i enlighet med EUs dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR). Den här policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras och omfattar såväl strukturerad som ostrukturerad data.

Vårt syfte med lagring av personuppgifter
Om du är kund eller samarbetspartner samlar och lagrar vi personuppgifter i vårt CRM-system. Uppgifter vi lagrar är namn, telefonnummer, e-postadress och befattning på ditt företag eller organisation. Syftet är att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande till dig, till exempel en konsultleverans och uppföljning av leverans. I en avtalssituation kan också dina uppgifter komma att lagras i vårt bokföringssystem.

Vi kan också lagra uppgifter om dig om vi tror att vi kan ha ett framtida samarbete. Vi kan till exempel skicka inbjudningar till event, kundseminarier eller vårt regelbundna nyhetsbrev.

Om du är en potentiell rekrytering eller underleverantör lagrar vi information om dig i vårt rekryteringsverktyg. Förutom namn och kontaktuppgifter lagras din CV som kan innehålla bild och födelsedatum. Detta gör vi inte utan ditt samtycke.

De personuppgifter vi lagrar är endast för vårt eget bruk, hanteras av egen personal och kommer inte att lämnas ut eller säljas till annan aktör eller användas för andra syften än de ovan redovisade.

Lagringstid
Om vårt åtagande upphör och vi inte har en förnyad kontakt inom 2 år kommer dina uppgifter att raderas. Detta gäller både dig som kund, samarbetspartner, potentiell rekrytering eller underleverantör. Om lagkrav finns om längre lagringstid, till exempel enligt bokföringslagen, kommer lagringstiden att förlängas för att uppfylla lagkravet.

Våra IT-system
Samtliga våra IT-system är molnbaserade. Rutiner för säker hantering av lagrade personuppgifter finns på plats. Vi har riktlinjer för hantering av e-post där principen för uppgiftsminimering tillämpas.

 

Dina rättigheter

Återkallande av samtycke
Du kan närsomhelst återkalla samtycke genom att skicka ett mail till gdpr@ddp.se . I förekommande fall kan du använda för detta avsedd länk i utskick eller nyhetsbrev.

Radering och korrigering av uppgifter
Om du vill ha dina uppgifter helt raderade eller korrigerade kan du skicka ett mail till gdpr@ddp.se . Vi raderar uppgifter direkt om det inte finns lagkrav på längre lagringstid.

Har du frågor om vår integritetspolicy kan du maila oss på gdpr@ddp.se

 

Cookies

Den här webbplatsen använder sig av Cookies. Cookies är små textfiler som lagras på din dator. De innehåller ingen personlig information, men är till hjälp för att webbsidan ska ska ge dig en bättre användarupplevelse nästa gång du besöker den.

Cookies ger oss också besöks- och användarstatistik som ger oss information om hur vi kan förbätta webbplatsen för besökaren. Till vår hjälp för att kunna se besöks- och användningsstatistiken används tjänsten Google Analytics. Mer information om Google Analytics tjänst finns här.

För mer information om Cookies, se Post och Telestyrelsens webbplats.