Bli partner.

Vad innebär det att vara partner hos oss?

Att vara partner hos oss innebär kort och gott att du i rollen som konsult och egenföretagare är din egen chef med stort inflytande över hur du disponerar din tid, vilka kunder du vill arbeta med, och vilka uppdrag du tar inom vårt gedigna kundnätverk. 

Som partner får du hjälp med administration och att hitta rätt uppdrag. Du ingår också i vårt partnernätverk. Här finns mycket värdefull kunskap att utbyta och vi hittar på roliga saker tillsammans. Varje år åker vi till exempel på skidresa till Alperna.

Donald Davies & Partners är det perfekta valet för dig som vill utvecklas som konsult. Som partner verkar du exklusivt genom oss på Donald Davies & Partners.

Vår partnermodell

  • Du är konsult
  • Du är egenföretagare
  • Du verkar exklusivt genom Donald Davies & Partners
Uppdrag & kunder

Som partner hos oss erbjuder vi intressanta uppdrag med höga ersättningsnivåer. Genom vårt stora nätverk av kunder har du möjlighet att ta dig an uppdrag av varierande omfattning och karaktär. 

Tack vare vårt gedigna kundnätverk har vi hög beläggningsgrad på våra partners. 

Vi har kunder inom nästan alla branscher men främst inom industri-, bank/finans-, handel-, transport-, service- och offentlig sektor. De är stora eller medelstora företag och organisationer med placering i Mälardalen, Stockholm, Uppland, Gästrikland och Dalarna, men oftast har de hela världen som marknad. Gemensamt för dem alla är att de står inför eller mitt i en förändring eller ett projekt som har en stor inverkan på verksamheten.

Här kan du se ett urval av våra kunder och ramavtal.

Nätverk & kunskap

Genom regelbundna kunskapsmöten och utbildningar inom vårt kollegiala nätverk får du som partner ta del av vår lärorika kunskapsdelning och erfarenhetsutbyten. Våra konsulter har stor kunskap och erfarenhet och verkar främst inom industri, bank/finans, handel, transport, service och offentlig verksamhet.

Vi erbjuder både interna och externa utbildningar som kan bidra till din kompetensutveckling som konsult.

Egen men tillsammans

Som partner hos oss är du egen företagare och verkar som konsult exklusivt genom oss. Att vara egen kan sammanfattas som ”Bestämma själv – tjäna mer”. Det är enklare än du tror, vi hjälper dig igång och du får löpande stöd när du behöver det. Och det kanske viktigaste – försäljning och att hitta rätt uppdrag – ingår förstås alltid. Vi erbjuder  även våra partners hjälp kring fakturering, marknadsföring och övrig administration.

Aktiviteter & social gemenskap

Vi på Donald Davies & Partners delar en varm social gemenskap. Vi värdesätter gemensamma aktiviteter i form av resor, konferenser och andra typer av sociala träffar som exempelvis skidåkning, golf och löpning. Vi har helt enkelt väldigt kul tillsammans!

Många av våra partners har även uttryckt uppskattning över den känsla av närhet som genomsyrar hela organisationen, vilket går hand i hand i vår ambition av att vara personliga och inkludera alla våra partners och konsulter.