Våra tjänster.

Vi tar ett helhetsgrepp
om ditt projekt och din förändring

Vi tillhandahåller en mängd olika tjänster där vi med engagemang och handlingskraft tar ansvar för ditt projekt. Med våra kompetenta och mångsidiga konsulter erbjuder vi ledning av projekt som är komplexa, omfattande och som har en stor påverkan på verksamheten. 

Vill du maximera affärsnyttan i ditt projekt och i din förändring? Vi tar ansvar för delar eller hela processen, från förstudie och behovsanalys vidare till realisering och införande, med allt vad det innebär. Vi har även en gedigen erfarenhet av att att leda och effektivisera projektkontor.

Läs mer om våra tjänster här!

Projektledning & Förändringsledning

Står ni inför en stor förändring? Är det hög tid att förbereda och genomföra ett viktigt projekt? Vill du maximera affärsnyttan i projektet?

Rekrytera

Behöver ni hjälp med att rekrytera en projekt- eller förändringsledare? Söker ni specialistkompetens inom ett specifikt område?

DD Spring

Genom DD Spring förser vi företag och organisationer med juniora projektresurser som fyller alla typer av roller inom olika projekt. Kontakta oss så matchar vi det som passar bäst för just ert specifika behov.

Fler tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster. Ta del av vårt utbud för att se vad som passar just för er och ert projekt.