Våra tjänster.

Vi kan projekt – och tar ansvar för din förändring

Med engagemang, erfarenhet och handlingskraft tar vi ansvar för ditt projekt. Våra projektledare har lång erfarenhet av att leda projekt som är komplexa, omfattande och som har en stor påverkan på verksamheten. Vilken av våra tjänster behöver du i din förändring just nu?

Vill du maximera affärsnyttan i ditt projekt och i din förändring? Vi tar ansvar för delar eller hela processen, från förstudie och behovsanalys vidare till realisering och införande, med allt vad det innebär. Vi har även en gedigen erfarenhet av att att leda och effektivisera projektkontor.

Läs mer om våra tjänster här!

Projektledning & Förändringsledning

Står ni inför en stor förändring? Är det hög tid att förbereda och genomföra ett viktigt projekt? Vill du maximera affärsnyttan i projektet?

Anställda konsulter

Kräver ert uppdrag anställda konsulter? Vi erbjuder kompetenta och erfarna anställda konsulter som finns tillgängliga för uppdrag inom exempelvis industri-, finans-, transportsektorn och offentlig verksamhet.

Juniora Projektresurer

Vi förser företag och organisationer med juniora projektresurser som fyller alla typer av roller inom olika projekt. Kontakta oss så matchar vi det som passar bäst för just ert specifika behov.

Fler tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster. Ta del av vårt utbud för att se vad som passar just för er och ert projekt.