Systemutveckling.

Är du systemutvecklare och vill komma vidare i karriären?

Bli egen tillsammans med oss! Just nu söker vi flera systemutvecklare eller lösningsarkitekter som vill bli partners hos oss på Donald Davies & Partners.

Systemutveckling med hållbarhet i fokus
Digitalisering och samhällets krav på nya arbetssätt och lösningar erbjuder många utmaningar – men framförallt nya möjligheter. Som partner och konsult hos oss är du med och utvecklar skräddarsydda system och affärslösningar och hjälper våra kunder att skapa affärsnytta genom nya digitala lösningar, arbetssätt och integrationer.

Vi jobbar nära våra kunder från utmaning eller idé till integrerade system anpassade efter deras behov. Vi jobbar ofta med stora och komplexa projekt. Vi kan projekt – och vi har roligt längs vägen!

När vi påbörjar ett nytt projekt som inleds med vederbörlig förstudie och kartläggning av bland annat projektets process, personal och resurser, ställer vi oss alltid frågor utifrån hållbarhetsperspektivet, för att se till att ge projektet ett hållbarhetsfokus. Vi vill bidra till en medveten konsumtion och lång livscykel och menar att hållbara personer = hållbara projekt. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Att bli partner hos Donald Davies & Partners
Vår partnermodell är enkel – som partner är du egenföretagare och verkar som konsult exklusivt genom oss på Donald Davies & Partners.

  • Du är din egen chef med stort inflytande över hur du disponerar din tid och vilka uppdrag du tar inom vårt gedigna kundnätverk.
  • Vi ger dig stöd med allt från sälj till administration.
  • Du får även ett stort nätverk av inspirerande partner-kollegor.

Vi hjälper dig att komma igång med ditt egenföretagande
Att vara egen kan sammanfattas som ”Bestämma själv – tjäna mer”. Det är enklare än du tror, vi hjälper dig igång och du får löpande stöd när du behöver det. Och det kanske allra viktigaste – försäljning och att hitta rätt uppdrag – ingår förstås alltid. Vi erbjuder även dig som partner hjälp kring fakturering och marknadsföring.

Egen men tillsammans
Vi på Donald Davies & Partners delar en varm social gemenskap. Inom vårt kollegiala nätverk får du som partner ta del av vår lärorika kunskapsdelning och erfarenhetsutbyten. Vi värdesätter gemensamma aktiviteter i form av resor, konferenser och andra typer av sociala träffar som exempelvis skidåkning, golf och löpning.

Vi har helt enkelt väldigt kul tillsammans!

Vi söker nu fler duktiga konsulter som vill bli partners hos oss. Vi tror att du som söker har en gedigen erfarenhet inom ditt specialområde och är redo  att ta nästa steg som egenföretagare.

Vi kan projekt. Kontakta mig!

Per Eltell