Donald Davies & Partners i Affärsvärlden

‘Förändringsledning och projektledning är Donald Davies & Partners specialitet’. Så inleds reportaget med vår VD, Pernilla Lundin (vd jan 2012-mars 2019), som publicerades i senaste numret av Managementbladet som ges ut av tidningen Affärsvärlden.

I reportaget kan du läsa mer om vilka typer av kunder som vi på Donald Davies & Partners arbetar med, varför vi startat traineeprogrammet DD Spring och varför vi utmärker oss med vår affärsmodell.

Reportaget hittar du på sida 27, och på sida 13 är Pernilla en av de experter som delar med sig av sina erfarenheter kring hur man bör tänka vid valet av managementpartner. Läs reportaget här.

Att hitta en partner som har förändringsperspektivet,
förändringskompetens och kan ingjuta trygghet långsiktigt är
centralt, menar Pernilla.

Läs även: Nyfiken på att läsa mer om vår affärsmodell?

Varje projekt innebär en förändring

Nyligen genomförde vi seminariet “Så arbetar en Förändringsprojektledare – exempel från verkligheten” i Stockholm och Gävle. Våra partners Robin Collins och Lars Carlsson talade kring att ett projekt inte bara är tidplaner, milstolpar och leverans. Om effektmålen ska hämtas hem behöver både projektledare och organisationen leda den förändring som krävs. Där kommer Förändringsprojektledaren in i bilden.

Seminariet bjöd på intressant kunskap och diskussion om Förändringsprojektledaren och dess roll.

Missade du seminariet men är intresserad av att veta mer om Förändringsprojektledaren eller vilka olika seminarier vi erbjuder? Kontakta oss!

 

Svante Sandblom
Säljare
070 – 600 00 12
svante.sandblom@ddp.se

Förändra imorgon. Börja idag.

 

Igår kväll hade Donald Davies & Partners äran att vara värdföretag för #addher Uppsalas nätverksträff. Det var kul att se alla diskussioner bland dessa härliga IT-kvinnor som uppstod under föredraget kring förändringsledning som Annika Stanley Wandebäck (fd partner) och Mats Lindqvist höll i.

Är du intresserad av att veta mer om förändringsledning eller vilka olika seminarier som vi erbjuder, tveka inte att höra av dig till oss. Kontakt!

 

 

Konsult-Annika-Stanley-Wandback-projektledare-forandringsledning-Donald-Davies-Partners

Annika Stanley Wandebäck
Tidigare projektledare Donald Davies & Partners

Konsult-Mats-Lindqvist-projektledning-Donald-Davies-Partners

Mats Lindqvist
Maila mig

 

 

Seminarium om Förändringsledning

Idag hade vi frukostseminarium i Stockholm där Per Klerestam pratade om förändringsledning. Vi tittade närmare på vilka förutsättningar som krävs för att genomföra en lyckad förändring i organisationen och inte minst på vilken roll medarbetare i ledande befattningar spelar.

Forandringsledning seminarium forandringsarbete Donald Davies & Partners

 

Några av de frågeställningar som kom upp var; Hur gör man när man plockar in förändringsledning i projektet? och Hur mäter man effekterna i och av förändringen?

Det Per poängterade var att man måste fokusera på att skapa förståelse för förändringen i organisationen. Förändringen ger rätt effekt först när alla känner sig trygga och förstår hur den ska gå till.

Vill du ha svaren på frågeställningarna ovan, diskutera förändringsledning eller andra projektbehov för din verksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Läs mer:
I startblocken för förändring – 4 tips för att hänga med i täten
Våra tips för att leda i förändring