Olof Smith

Säljkoordinator

Berätta om din titel och inom vilket område du arbetar.

Jag brukar kalla mig administratör eftersom det inkluderar en hel del. Vår centrala organisation samarbetar i det mesta som sker, men mitt huvudsakliga område är anbudsarbete för ramavtalsupphandlingar, vilket är en stor del av vårt försäljningsarbete.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Jag tror jag är bra på rätt många saker, kanske på bekostnad att vara expert på något specifikt. Jag är social och bra på att se helheter och sammanhang, men verkar hellre än att synas.

Vad är dina förhoppningar för Donald Davies & Partners i framtiden?

Redan när jag började här 2007 gillade jag affärsmodellen, som jag verkligen tycker skiljer oss från andra konsultbolag. Det är mycket inspirerande att vara en del i utvecklingen av något man verkligen tror på. Sedan 2007 har vi blivit mer än dubbelt så många och jag är säker på att vi har en ljus framtid.

Vad är det bästa med att få stödja och arbeta nära alla konsulter?

Det som förenar våra konsulter är att alla är jordnära och väldigt trevliga att umgås med. Jag tror att det är en effekt av de egenskaper som krävs för en konsult som är egenföretagare, men som samtidigt ingår i ett större sammanhang som Donald Davies & Partners.