Christofer Hallberg

EXPERTIS
Projektledning

CV UTDRAG UR CV
Projektledare & Verksamhetsutvecklare, Barncancerfonden

Business Analyst/Verksamhetsutvecklare, Liber AB

Projektledare/Compliance Specialist, H&M Group

 

Vi kan projekt! Kontakta oss!

Vilken är din inriktning/ditt kompetensområde?
Projektledning inom produktutveckling, systemutveckling och informationssäkerhet samt relaterad riskhantering.

Hur var det att vara konsult hos vårt dotterbolag DD Spring?
Det var en lärorik och utvecklande period där jag fick möjlighet att arbeta i ett team där jag fick det stöd som jag behövde för att kunna utvecklas som konsult. En viktig del i min kompetensutveckling har varit interna och externa utbildningar.

Hur känns det att gå över till att bli projektledare för Donald Davies & Partners?
Det har varit mitt mål från första början så det här är en milstolpe för mig, det känns väldigt roligt. Jag har arbetat hårt under hela processen och det är en bedrift som jag är stolt över. Det känns väldigt bra att jag nu är en del av Donald Davies & Partners.

Hur skulle du beskriva dig själv som konsult?
Jag är en ansvarstagande och utåtriktad person som visar stort engagemang. Som konsult har jag ett flexibelt förhållningssätt i mina uppdrag, vilket innebär att jag tar initiativ för att lösa de problem som jag ställs inför. Samtidigt är jag ödmjuk inför nya utmaningar för att utvecklas vidare som konsult.

Vad tycker du är det bästa med att tillhöra Donald Davies & Partners?
Det bästa är den starka känslan av samhörighet, och jag får stöd från verksamheten för att jag ska lyckas i min roll som konsult och egenföretagare.

*DD Spring förser företag med konsulter som är i starten av sin karriär. I deras individuella karriärsprogram får konsulterna kompletta färdigheter för att forma sin egen framtid som projektledare. Den unika affärsmodellen innebär att den anställde utvecklas som konsult och projektledare för att sedan bli egenföretagare och partner hos moderbolaget Donald Davies & Partners.