Emma Wilde

Emma Wilde

Expertis

Projektledning

Utdrag ur CV

Delprojektledare för DD Spring, Barncancerfonden

Assisterande projektledare, Sandvik Coromant

Projektledare, Sandvik Coromant

Vilken är din inriktning/ditt kompetensområde?

Projektledning inom utveckling, förändring och organisation.

Hur var det att vara konsult hos vårt dotterbolag DD Spring*?

Väldigt roligt och lärorikt. Det var via DD Spring jag fick in en fot i projektvärlden och en chans att bygga min portfölj, få insyn i olika branscher samt få chansen att ha de bästa i branschen som mentorer.

Hur känns det att gå över till att bli projektledare för Donald Davies & Partners?

Väldigt roligt och en stor milstolpe för mig. Det var mitt mål när jag först började på DD Spring.

Hur skulle du beskriva dig själv som person – och som konsult?

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och energisk person och det har jag även med mig i min roll som konsult. Det är viktigt att ha ett team där man kan ha roligt och skratta ihop, det bygger en sammanhållning som gör att man kan jobba hårt och komma fortare framåt.

Vad skulle ditt önskeuppdrag vara?

Jag ser egentligen teamet över uppdraget. Att få jobba i ett team där samtliga känner sig delaktiga och engagerade i målet och i en organisation som har lågt i tak. Ett uppdrag i en start-up tror jag skulle vara riktigt kul!

Vad tycker du är det bästa med att tillhöra Donald Davies & Partners?

Även fast samtliga partners har sina egna företag och ute på egna uppdrag så har vi ändå en tillhörighet tillsammans. Jag vet att alla bara är ett samtal bort och vi har väldigt roligt när vi ses!

 

*DD Spring förser företag med projektresurser som är i starten av sin karriär. I deras individuella karriärsprogram får projektresurserna kompletta färdigheter för att forma sin egen framtid som projektledare. Den unika affärsmodellen innebär att den anställde utvecklas som konsult och projektledare för att sedan bli egenföretagare och partner hos moderbolaget Donald Davies & Partners. Läs mer på ddspring.se