DD Spring

Vi förser företag med juniora projektresurser

Vi kan projekt och hjälper företag och organisationer med kvalificerad projektledning.

DD Spring är ett dotterbolag inom Donald Davies & Partners-koncernen.

Genom DD Spring förser vi företag och organisationer med juniora projektresurser och fyller roller såsom projektledare, delprojektledare, projektadministratörer, olika typer av koordinatorer, samt övriga roller som behöver fyllas i olika projekt. 

Upplägget innebär en win-win-situation som dels är en ekonomisk fördelaktig lösning för kunden, samtidigt som det är en chans för ambitiösa och drivna projektkonsulter att ta ytterligare kliv i karriären. Juniorkonsultens utbildning och coachning hanteras av Donald Davies & Partners seniora konsulter, vilket innebär att DD Spring-upplägget inte medför några särskilda resurser av kunden i form av exempelvis handledning.

Syftet med DD Spring är att erbjuda unga, hungriga juniora projektledare och konsulter som genom sin utveckling i rätta miljöer kan ta stora kliv framåt och bidra till framgång i olika projekt.

För dig som kund

Via DD Spring hittar du projektledare och konsulter med några års arbetslivserfarenhet, potential och drivkraft. Vi matchar alltid våra kunders behov med konsultens kompetens, drivkraft och intresseområde. På det sättet ser vi till att maximera förutsättningarna för ett lyckat projekt.

Tre fördelar med att rekrytera en junior projektledare av DD Spring

  • Ekonomiskt fördelaktigt jämfört med en senior projektledare
  • En ambitiös projektledare på uppgång med ett garanterat driv
  • DD Spring står för handledning under uppdraget

Kontakta oss så hittar vi den juniora konsulten som passar bäst för det specifika uppdraget!

För dig som junior projektledare

Genom DD Spring har du chansen att ta nästa steg i din karriär inom projektledning. Upplägget för dig som anställd hos DD Spring innebär att du arbetar som junior projektledare eller projektresurs hos spännande företag och organisationer inom exempelvis bank, industri, IT och offentlig sektor. Samtidigt utbildas och coachas du av våra erfarna projektledare för att du en dag ska bli en fullfjädrad projektledarkonsult.

Söker du nya utmaningar och vill ta stora steg i karriären på kort tid? Vi ger dig verktygen och resan dit, om du har ambitionen som krävs.

Efter 1-3 år hos DD Spring hoppas vi att du vill ta nästa steg som egenföretagare och partner hos oss på Donald Davies & Partners.