Sommarläsning – våra tre mest lästa Insights samlat i ett!

För dig som har kopplat på ditt semester-mode och som spenderar varma sommardagar som sig bör – i hängmattan, solstolen eller på stranden, kommer här en samling av vårens tre mest lästa Insights under våren. Varsågod att hugga in på ett smörgåsbord av projektrelaterade blogginlägg, och du – glöm inte att ta det lite Hakuna Matata!

1. Så bygger du en organisation med gig:are

I detta Insights som är baserat på en krönika berättar vår vd Pernilla Lundin (vd jan 2012-mars 2019) om våra lärdomar och hur du bygger en organisation med gig:are, och du får även tips om vad du ska tänka på när du anlitar dessa.

På Donald Davies & Partners har vi haft ”gig-ekonomi” som affärsmodell sedan millennieskiftet.

2. Börja med slutet. Fem rubriker i en snygg målbild!

Här skriver vi om vad som händer om du tänker tvärtom när du startar upp ett projekt. Låt slutet bli början och början bli slutet vid nästa projektstart!

Ta här del igen av de fem delarna i en väl visualiserad målbild.

3. En röd person struntar i projektplanen

Vårt överlägset mest lästa Insights under våren. Färger och kommunikation är spännande! Musik är också en viktig del i våra projektledares vardag, lyssna gärna till vår egna projektledarmusiklista.

Trevlig sommar önskar vi på Donald Davies & Partners!

 

Vad vill du att vi ska skriva om i höst? Kontakta oss gärna eller fortsätt diskussionen på vår Facebook eller på LinkedIn.

.