Svante Sandblom

Säljare

Berätta om din titel och inom vilket område du arbetar.

Jag arbetar som säljare på Donald Davies & Partners. Tillsammans med konsulterna på Donald Davies & Partners fokuserar jag på att utveckla samarbetet med ett antal utvalda kunder. Jag är utbildad civilekonom med examen från Uppsala Universitet och är även diplomerad coach och PMI-certifierad projektledare. Jag har tidigare bland annat arbetat som försäljningschef och key account manager på liknande företag som Donald Davies & Partners.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Mångsidig. Mitt driv är väldigt starkt när jag håller på med något jag brinner för, oavsett om det gäller jobb eller fritid. När jag är ledig sportar jag mycket och ett av mina långtidsprojekt är att författa en bok om andra världskrigets viktigaste sevärdheter. Folk i min närhet skulle förmodligen beskriva mig som en familjekär, pålitlig person med underfundig humor.

Vad är dina förhoppningar för Donald Davies & Partners i framtiden?

Jag vill vara med och utveckla försäljningsarbetet på Donald Davies & Partners och ser en stor potential i företaget med alla kompetenta konsulter, samt en affärsmodell som ligger i tiden. Mitt uppdrag är att värdera vilka kunder som kan vara mest intresserade av företagets tjänsteutbud och prioritera dem i varje givet ögonblick. Förhoppningsvis kan jag med min erfarenhet och bakgrund tillföra Donald Davies & Partners och kunderna något nytt.

Vad är det bästa med att få stödja och arbeta nära alla konsulter?

Att få ta del av den höga kompetens konsulterna sitter på och att arbeta med en affärsmodell som är marknadens bästa för såväl konsulter som kunder. På Donald Davies & Partners kan jag arbeta drivande, uthålligt och långsiktigt med professionella aktörer som vet vad de gör.