Malin Asp

Säljare

Berätta om din titel och inom vilket område du arbetar

Min roll som Sales Manager innebär att jag arbetar med både befintliga och nya kunder i syfte att hjälpa kunder med behov av konsulttjänster inom områdena projekt- och förändringsledning samt rekrytering inom nämnda områden.

Hur skulle du beskriva dig själv i din yrkesroll?

Engagerad, inlyssnande och jag brinner för att hjälpa kunden att lösa sina problem/behov och alltid med fokus på bästa service. Jag motiveras av högt tempo, utmaningar och spännande diskussioner.

Jag har en bred bakgrund med erfarenhet av komplex försäljning inom ett flertal branscher men även erfarenhet av inköp, marknadsföring och personalledning. Jag har också en entreprenöriell ådra med förflutet som egenföretagare.

Varför fastnade du för just Donald Davies & Partners?

Jag ser en mycket spännande framtid hos Donald Davies & Partners. Det är inspirerande att få arbeta med våra konsulter och jag ser fram emot att få matcha rätt kompetenser med rätt uppdrag. För mig är människorna bakom rollerna en viktig pusselbit för bästa resultat.  Jag ser också fram emot att få jobba med vårt härliga team med Per Eltell i spetsen på DDP.

Vad är det bästa med att få stödja och arbeta nära alla konsulter? 

Jag ser fram emot att få en massa spännande input och erfarenheter från våra kompetenta konsulter. Att sen få möjlighet att hjälpa dem att hitta nya uppdrag ser jag som mycket inspirerande.

Vad ser du fram emot mest i din roll som säljare hos oss på Donald Davies & Partners? 

Att få bidra med mina kunskaper och breda bakgrund och tillsammans med vårt fantastiskt trevliga gäng av kompetenta kollegor och projektledare få DDP att växa genom att leverera många och duktiga projektledare till både nya och gamla uppdragsgivare.

Tre tips till den som ska tillsätta projektresurser i ett komplext projekt

  • Välj rätt människor, se människan bakom titeln.
  • Vad är viktigt för just detta projekt? Kompetens, tid eller pengar? Prioritera rätt för att få rätt projektledare helt enkelt.
  • Nära kontakt och löpande avstämning med beställare och sponsorer under hela projektet.