Ingela Grim

Säljare

Berätta om din titel och inom vilket område du arbetar.

Jag arbetar som säljare och har även ansvar för att etablera nya kundkontakter och förmedla vad vi på Donald Davies & Partners står för. I samverkan med våra konsulter matchar jag rätt uppdrag med rätt person och kompetens. Jag ansvarar också för några av våra befintliga kunder.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

Jag är en ”pragmatisk doer” som är glad och lätt att samarbeta med. Jag har en vilja att alltid utveckla mitt eget arbetssätt och vill gärna bidra till hur vi tillsammans kan ska bli ännu bättre på det vi gör. Jag är envis och försöker alltid att hitta en lösning. Ett motto jag gillar är: ”Motvind? Lär dig segla!”

Vad är dina förhoppningar för Donald Davies & Partners i framtiden?

Vi har en etablerad affärsmodell och ett driv framåt som jag trivs med och tror på. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter och mitt affärsmannaskap ska bidra till att vi fortsätter att utveckla försäljningsarbetet. Allt för att vi skall fortsätta att vara en trygg leverantör åt våra kunder och att ständigt utvecklas tillsammans med dem.

Vad är det bästa med att få stödja och arbeta nära alla konsulter?

Framför allt är det härligt att arbeta med kompetenta och engagerade människor som har stor erfarenhet, mycket djup och som vet vad de vill. De förmedlar kunskap som är värdefull för mig i min dialog med kunder. Det är utvecklande men ställer även höga krav på mig att vara professionell och representera dem på bästa sätt.
Våra konsulter bidrar med sina olika personligheter till att vi har kul tillsammans. Det känns också bra att veta att jag genom mitt arbete kan avlasta dem så att de kan fokusera på det de är bäst på – att leverera i sina uppdrag.