Björn Denkvist

Björn Denkvist

Expertis

Projektledning

Utdrag ur CV

Projektledare, ArjoHuntleigh (Getinge AB)

Projektledare, Ericsson Estland

Projektledare, Camfil Farr Power Systems

Projektledare, Holmen

Projektledare, Plantagen

Projektledare, Lantmännen Lantbruk

Vilken är din inriktning/ditt kompetensområde?

Projektledning främst med inriktning på implementation av affärssystem men jag är van att hantera rena utvecklingsprojekt och integrationsprojekt.

Hur länge har du varit konsult genom Donald Davies & Partners?

Sedan april 2016.

Hur skulle du beskriva dig själv som person – och som konsult?

Jag är omtänksam och bjuder gärna på mig själv både privat och professionellt, ”Det kostar inget att bjuda på sig själv”. Det kan resultera i att jag erbjuder någon gammal farbror skjuts hem istället för att han ska stå och frysa i väntan på taxi eller att jag sitter en timme extra på kontoret bara för att någon kollega behöver lite goda råd. Jag är extremt flexibel och lever efter mottot att ”Det finns inga problem, bara lösningar på problemet”.

Berätta lite kort om ett minnesvärt uppdrag? Vilket företag gällde det?

När jag erbjöd mig att åka till Colombia, ingen annan ville åka, för en 2 veckors workshop för ett 40-tal anställda vid Chaid Neme Hermanos och deras koncernledning. När jag varit där en vecka meddelade vår dåvarande Sverigechef att inga anställda fick åka till Colombia ”för att det var för farligt”. Hela workshopen gjordes på Engelska och tolkades till Spanska, mobiltelefoner och e-post fanns inte så fax var det enda kommunikationsmedlet med Sverige om det var frågor. Uppdraget mynnade ut i att Chaid Neme Hermanos inte bara blev kund till oss utan också blev återförsäljare för den sydamerikanska marknaden.

Vad skulle ditt önskeuppdrag vara?

Jag har egentligen inget önskeuppdrag, alla nya uppdrag och nya kunder är spännande. Det handlar för mig mer om att kunna utvecklas i det uppdrag som jag har åtagit mig.

Vad tycker du är det bästa med att tillhöra Donald Davies & Partners?

Att få hjälp med att hitta nya spännande uppdrag och att få många trevliga kollegor. Jag hoppas också att kunna dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa till att utveckla bolaget framåt.