Team Donald Davies & Partners tog hem titeln i elitserien efter 5 raka vinster!

Team Donald Davies & Partners | Coachen Nils-Erik Heldin, samt guldspelarna Tilde Vermelin, Johanna Heldin, Therese Westman och Anette Norberg

I helgen spelade Team Donald Davies & Partners elitserien i Härnösand. I år bestod elitserien av totalt sex lag där alla mötte alla och vinnaren i tabellen tog hem guldet. Team Donald Davies & Partners spelade fem matcher och vann samtliga. Efter förra årets silver i både elitserien och SM gav deras hårda arbete resultat och de kunde äntligen ta hem det efterlängtade guldet i elitserien!

Johanna Heldin har dessutom blivit uttagen till curling-EM i Tallinn nu i november där hon följer med 2018 års OS-mästare Anna Hasselborg.

Anna ringde mig och frågade om jag ville följa med som reserv i deras EM-lag. Det kom lite som en chock, en väldigt positiv sådan. Jag hade inte tänkt på det, men jag är stolt och glad att få den här chansen – Johanna Heldin

 Läs mer om Team Donald Davies & Partners och Johanna Heldin hos UNT.

 

Stort grattis från oss på Donald Davies & Partners, och vi håller tummarna för Johanna Heldin och Anna Hasselborg under curling-EM!

Medalj till Team Donald Davies & Partners

Vi är stolt huvudsponsor av curlinglaget “Team Donald Davies & Partners”. Laget består av Therese Westman, Johanna Heldin, Tilde Vermelin, Sarah Pengel och Anette Norberg (ej på bild).

Säsongen är nu i full gång och vid förra helgens tävling på Åland, en internationell damtävling på europa-touren, tog sig Team Donald Davies & Partners vidare till slutspel och kvartsfinal mot Japans OS-lag Fujisawa, där det blev en härlig vinst för laget. Därefter blev det semifinal mot ett lag från Kanada, som laget till sist förlorade efter en jämn match. Tävlingen avslutades med en tredjeprismatch mot ytterligare ett lag från Japan där laget gjorde en fantastisk match och gick därifrån som vinnare. Detta resulterade i en tredjeplats för laget! Ni är grymma!

Vi följer vårt lag med spänning, gör det du också här på deras Facebooksida: Team Donald Davies & Partners. Mot nya utmaningar!

Foto: Jeff Martin