Pernilla föreläste vid konferensen WonderWomen!

Vår vd Pernilla Lundin (vd jan 2012-mars 2019) var en av föreläsarna vid konferensen WonderWomen av Entreprenörden som gick av stapeln i Uppsala den 16-17 september. Där föreläste hon om sin karriärsresa. Konferensens fokus låg på inspiration och motivation och erbjöd allt från intressanta föreläsningar till speed-mingel varvat med nätverkande och god mat och dryck.

Hallå där Pernilla, hur gick det på konferensen?

Det var så mycket positiv energi under hela eventet! Jag lyssnade på bra föreläsningar av bland annat Jessica Stark och Charlotte Da Silva som gav många tips och tricks och delade med sig av sina lärdomar. Det blev många injektioner i form av att höra vad andra pysslar med, vilket alltid är lika givande! Klara-Maria Mach gjorde ett fantastiskt jobb som roddade konferensen och var konferencier.

Vad tar du med dig från konferensen?

Jag tar med mig många härliga tankar och idéer från konferensen! Förutom bra tips och tricks så träffade jag många roliga människor i speed-minglet och jag fick god respons på mitt egna föredrag. Det gav mig mersmak!

Wonder Woman is not a fiction character – Wonder Woman is a mindset. 

 

#wweddagen #Entreprenörddagen

Varje projekt innebär en förändring

Nyligen genomförde vi seminariet “Så arbetar en Förändringsprojektledare – exempel från verkligheten” i Stockholm och Gävle. Våra partners Robin Collins och Lars Carlsson talade kring att ett projekt inte bara är tidplaner, milstolpar och leverans. Om effektmålen ska hämtas hem behöver både projektledare och organisationen leda den förändring som krävs. Där kommer Förändringsprojektledaren in i bilden.

Seminariet bjöd på intressant kunskap och diskussion om Förändringsprojektledaren och dess roll.

Missade du seminariet men är intresserad av att veta mer om Förändringsprojektledaren eller vilka olika seminarier vi erbjuder? Kontakta oss!


Ingela Grim
Säljare

070 – 276 30 11
ingela.grim@ddp.se

 

Svante Sandblom
Säljare

070 – 600 00 12
svante.sandblom@ddp.se

ViVeKa 2017

Igår var det dags för ViVeKa 2017, en deltagardriven konferens för våra konsulter och alumner. Syftet med konferensen går under devisen ”Ett möte, en möjlighet”. Dagen inleddes med årets talare Robert Karjel som berättade om sina erfarenheter från när han bekämpat pirater i Adenviken samt byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan. Därefter fortsatte dagen med flera utmanande projekterfarenheter, tips på verktyg och tjänster samt hur kommande lagändringar kommer påverka oss. Ett stort tack till alla deltagare och talare som gjorde dagen så givande.

Våra talare var: Robert Karjel, Patrick Hillberg (fd partner), Thomas Eriksson, Pernilla Lundin (vd jan 2012-mars 2019), Svante Sandblom, Per Owe Eskeus (fd partner), Anders Pikas (fd partner), Peter Bergdahl, Marcus Segersvärd, Mikael Ölund, Jan Olsson, Siv Österlund, Anton Carlsson och PA Brattemo.

 

Viveka-projektledare-Donald-Davies-Partners

Förändra imorgon. Börja idag.

 

Igår kväll hade Donald Davies & Partners äran att vara värdföretag för #addher Uppsalas nätverksträff. Det var kul att se alla diskussioner bland dessa härliga IT-kvinnor som uppstod under föredraget kring förändringsledning som Annika Stanley Wandebäck (fd partner) och Mats Lindqvist höll i.

Är du intresserad av att veta mer om förändringsledning eller vilka olika seminarier som vi erbjuder, tveka inte att höra av dig till oss. Kontakt!

 

 

Konsult-Annika-Stanley-Wandback-projektledare-forandringsledning-Donald-Davies-Partners

Annika Stanley Wandebäck
Tidigare projektledare Donald Davies & Partners

Konsult-Mats-Lindqvist-projektledning-Donald-Davies-Partners

Mats Lindqvist
Maila mig

 

 

Välkommen på After Work – Bli konsult hos oss

after workBli konsult hos oss!

Inbjudan till AW 19 januari

Är du konsult inom projektledning med eget företag? Då är du välkommen till vår After Work där vi berättar om hur du kan få uppdrag genom oss på Donald Davies & Partners. Om du tidigare arbetat som konsult inom Stockholms läns landsting är den 19 januari extra värdefull för dig.

Föredrag: Så arbetar du agilt i praktiken

På plats delar vår projektledarkonsult Lars-Erik Sjöstrand med sig av sina bästa tips och erfarenheter kring agila arbetssätt inom stora projekt. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. Begränsat antal platser så föranmälan krävs.

Vad: AW för projektledarkonsulter med eget företag
När: 19 januari, kl 16–18
Var: Donald Davies & Partners, Vasagatan 40, 5 tr, Stockholm
Anmälan: Senast 17/1 till veronica.bjorklund@ddp.se

Välkommen!