Utveckla ert CSR arbete med vår CSR-Workstorm®


Ett av våra bidrag till hållbart företagande och en bättre värld är att hjälpa er att ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå. Vi vet hur du kan utveckla ert CSR arbete på ett effektivt sätt!

Vi genomför årligen dessa CSR-W­orkstorms hos ett par utvalda företag eller organisationer som vill starta upp eller utveckla sitt eget CSR arbete – helt kostnadsfritt (värde 36 000 kr ex moms). Är ditt företag ett av dom?

Hur tar ni nästa steg i ert CSR arbete?
Vid en CSR-Workstorm använder vi vår unika mötesmetod där vi tillsammans diskuterar och sätter konkreta åtgärder för hur ni kan ta ert CSR arbete till nästa nivå. En Workstorm® skapar struktur, förankring och driv i vilket viktigt projekt som helst. Vill du veta mer om hur en Workstorm går till? Läs mer här.

Vill ni genomföra en CSR-Workstorm på ert företag? Skicka en intresseanmälan eller frågor till veronica.bjorklund@ddp.se

 

Hur arbetar ni med med CSR hos er idag? På vår Facebook-sida och LinkedIn fortsätter jag gärna att diskutera detta med dig! Du kan också kontakta mig direkt.


Hälsningar

Pernilla Lundin
Donald Davies & Partners (vd jan 2012-mars 2019)

Taggar: .