Team Donald Davies & Partners tog hem titeln i elitserien efter 5 raka vinster!

Team Donald Davies & Partners | Coachen Nils-Erik Heldin, samt guldspelarna Tilde Vermelin, Johanna Heldin, Therese Westman och Anette Norberg

I helgen spelade Team Donald Davies & Partners elitserien i Härnösand. I år bestod elitserien av totalt sex lag där alla mötte alla och vinnaren i tabellen tog hem guldet. Team Donald Davies & Partners spelade fem matcher och vann samtliga. Efter förra årets silver i både elitserien och SM gav deras hårda arbete resultat och de kunde äntligen ta hem det efterlängtade guldet i elitserien!

Johanna Heldin har dessutom blivit uttagen till curling-EM i Tallinn nu i november där hon följer med 2018 års OS-mästare Anna Hasselborg.

Anna ringde mig och frågade om jag ville följa med som reserv i deras EM-lag. Det kom lite som en chock, en väldigt positiv sådan. Jag hade inte tänkt på det, men jag är stolt och glad att få den här chansen – Johanna Heldin

 Läs mer om Team Donald Davies & Partners och Johanna Heldin hos UNT.

 

Stort grattis från oss på Donald Davies & Partners, och vi håller tummarna för Johanna Heldin och Anna Hasselborg under curling-EM!