20 år av mod, trygghet och förmåga

Det är nu 20 år sedan projekt-legendaren Donald Davies var med och startade Donald Davies & Partners. Sedan starten har våra projektledare genomfört många omfattande och verksamhetskritiska förändringsprojekt, hos en mängd olika företag och organisationer. Vår långa erfarenhet av kvalificerad projekt- och förändringsledning har gjort oss till ett tryggt och stabilt konsultbolag med en alldeles egen framåtanda. Vi kan projekt, och vi vet att erfarenhet och nyfikenhet är nyckeln till framgång. 

Våra ledord mod, trygghet och förmåga är sprungna från Donald Davies helt egna unika driv och kunskap. De har vi med oss in i våra nästa 20 år med. 

Ta del av vår historia. Och blicka framåt med oss!

 

Foto och 20 års emblem: Cecilia Eriksson

Donald Davies var en pionjär inom projektledning med hela 50 års erfarenhet

Donald Davies startade sin karriär som projektledare redan 1954. Under sin 50 år långa och framgångsrika karriär var han verksam i 16 länder och skrev historia inom branschen. Donald Davies gjorde sig känd för att lyckas med projekt där andra inte nådde ända fram. Under 1980-och 90-talet arbetade Donald mycket i Sverige på stora företag som SAS och Ericsson.

Vid millennieskiftet startade Donald Davies och Björn Forsberg Donald Davies & Partners. Sedan starten år 2000 har Donald Davies & Partners gått från två grundare till över 50 konsulter. Idag har Donald Davies & Partners etablerat långvariga relationer både med kunder men också inom många stora myndigheter då vi genomfört en uppsjö av framgångsrika uppdrag och projekt inom olika branscher.

Läs mer om Donald Davies här >

Foto: Niklas Östblom

Läs våra insikter och åsikter om projekt i Insights

Vi samlar kontinuerligt insikter och åsikter om projekt i Insights som finns att läsa här på vår webb och i våra sociala kanaler. Mycket av vår kunskap hämtar vi från våra kompetenta och erfarna partners.


Välkommen att prenumerera på Insights!
Anmälningsformulär hittar du längst ner i sidfoten.

Ta del av våra Caseportätt med våra partners

Som en del av vårt 20-årsfirande vill vi dela med oss av erfarenheter och kunskap. Under 2021 kommer vi därför löpande publicera ett antal Caseporträtt där några av våra kompetenta partners redogör kring specifika ämnen och områden.

Läs vårt första Caseporträtt där Lars-Erik Sjöstrand, senior projektledare och partner resonerar kring de konstanta egenskaperna för lyckad projektledning.

Läs mer här >

Stipendiet för projektledare – nomineringen är öppen!

Sedan 2018 delas Donald Davies Stipendium ut till en projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn. Stipendiet är om 50 000 kr till utbildning eller certifiering. Samarbetspartner är Svenskt Projektforum.

Läs mer och nominera här >